שף, מסעדן, בעלים של קונדיטוריה וקייטרינג בוטיק בעבר, מבקר מסעדות, יועץ קולינרי ומומחה לסיורים קולינריים בהווה.
מאז ומעולם הייתה לי משיכה עצומה לכל הקשור במטבחים ובאוכל טוב. אבל טוב באמת. אהבה עמוקה לחומרי גלם מעולים ולבעלי מקצוע מצטיינים.
את צעדיי הראשונים בבישול עשיתי במטבח של אמי, בשכונת התקווה. את המיונז הראשון שלי הכנתי בהצלחה לפני שמלאה לי שנתי הרביעית. אני מסוגל להבחין בעיניים עצומות בין בשר שנטחן במכונה לבין כזה שנקצץ בעבודת יד, ואני אבדיל בקלות בין תבלינים שונים על פי הריח – אני מזהה אותם מקילומטרים. לעולם לא אתפשר על פחות מהכי טרי והכי איכותי. כזה אני.
משנת 1987, כבר למעלה מ-30 שנה אני רודף אחרי הביס המושלם, אחרי חומרי הגלם המצטיינים ואוכל הרחוב הטוב המדינה.אני עושה זאת מתוך תשוקה עזה ונהנה מכל רגע.