אם אין לחם… תאכלו עוגות

היכן יש באגט באיכות פריזאית ? נטעם מאפה (בורקס) גורמה לחלוטין, איך
נוכל להכין לחם  בוטיק איכותי בבית ?  נחפש ביחד (ונטעם) את עוגות השמרים הכי
טובות בישראל. נכיר את הקונדיטורית האוסטרו הונגרית , עם קוגלאוף מצטיין. והיכן
יש קרואסון נאמן למקור פריזאי, סיור של מאפיות וקונדיטוריות מצטיינות בתל אביב
יפו. יש לנו מה להתגאות.

הזמנת הסיור לקבוצה מאורגנת לקהל העסקי או הפרטי, לחצו כאן למילוי פרטים

שתפו חברים:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

הסיורים המובילים שלי:

הרשמה לסיור שלי:

המלצות:

סגירת תפריט
Call Now Button