כמה מילים עלי
שף, מסעדן, מבקר מסעדות.
מומחה לסיורים קולינריים
חוקר משנת 1990 את הארץ.
מ-2000 עורך סיורים לשפים, לחובבי אוכל, לחברות ולקהל הרחב.
יום גיבוש לעובדים הוא הרבה יותר מסתם יום חופש מהעבודה. הוא הזדמנות פז לחזק את הקשרים בין חברי הצוות, לשפר את התקשורת, להעלות את המורל ולטפח תחושת שייכות. אבל בואו נודה על האמת, רוב ימי הגיבוש נשכחים במהירות, מתערבבים לתוך שגרת העבודה העמוסה. אז איך יוצרים יום גיבוש שבאמת משפיע, שמטביע חותם חיובי לאורך זמן? התשובה טמונה בשילוב של טעם, ריח, חוויה וחיבור אנושי – כל מה שסיור קולינרי מקצועי יודע להציע.
סיור קולינרי מקצועי הוא הרבה יותר מאשר סתם “לטעום אוכל”. הוא מסע מרתק בעקבות טעמים, ריחות וסיפורים שמאחורי הקלעים של עולם הקולינריה המקומי. מדובר בחוויה סוחפת המשלבת היסטוריה, תרבות, אמנות ואת החיבור הבלתי אמצעי לאנשים שיוצרים את הקסם הקולינרי.
במהלך הסיור, המשתתפים זוכים לבקר במגוון מקומות קולינריים אותנטיים – החל משווקי איכרים תוססים, דרך מסעדות שף חדשניות, בתי קפה קסומים, מאפיות בוטיק ועד ליקבים משפחתיים. בכל תחנה, הם פוגשים את האנשים שמאחורי האוכל – השפים, האופים, היצרנים והחקלאים – ושומעים מהם את הסיפורים האישיים, את התשוקה ואת הסודות המקצועיים.
אבל למה דווקא סיור קולינרי הוא הפתרון המושלם ליום גיבוש? תחשבו על זה רגע. אוכל הוא צורך בסיסי שכולנו חולקים, הוא שפה אוניברסלית שמחברת בין אנשים. חוויה קולינרית משותפת יוצרת אווירה נינוחה ובלתי פורמלית, שוברת את המחסומים ומאפשרת לשיחה ולחיבור אמיתי לפרוח.
בנוסף, סיור קולינרי מעורר את כל החושים – הטעם, הריח, המגע, הראייה ואפילו השמיעה (כשמקשיבים לסיפורים המרתקים). זהו גירוי חושי רב ממדי שמשאיר רושם עז וזיכרון מתוק. שלא לדבר על העובדה שכל סיור הוא הרפתקה קטנה, גילוי של מקומות וטעמים חדשים, שמוציא את העובדים מהשגרה המוכרת ומטעין אותם באנרגיה מחודשת.
יום גיבוש מוצלח נמדד ביכולתו ליצור חיבור אמיתי בין העובדים ולשפר את תחושת הצוות. סיור קולינרי מקצועי מצליח לעשות זאת בצורה אורגנית ומהנה:
כשאתם בוחרים בסיור קולינרי מקצועי ליום הגיבוש של העובדים שלכם, אתם מקבלים הרבה יותר מסתם הליכה בין מסעדות. אתם מקבלים חוויה מותאמת אישית, מתוכננת לפרטי פרטים כדי להבטיח את הצלחת היום. הנה הצצה למה שתוכלו לצפות לו:
שף, מסעדן, מבקר מסעדות.
מומחה לסיורים קולינריים
חוקר משנת 1990 את הארץ.
מ-2000 עורך סיורים לשפים, לחובבי אוכל, לחברות ולקהל הרחב.