משתוקקים לטעום מהפיצה הטעימה בעולם? להתחקות אחר חומרי הגלם שמרכיבים את הקפה האיטלקי המשובח בעולם? לפגוש את היצרן האיטלקי הטוב ביותר לבשר? אנו מזמינים אתכם לטיול קולינרי מרגש באיטליה בעקבות הביס המושלם. במהלך המסע נכיר את הרכיבים המקומיים שהופכים את איטליה לבירת הקולינריה העולמית, נטעם ונחווה את החוויה יחד עם השף מנה שטרום, שף מוביל ואחד המומחים המובילים בישראל לאוכל איטלקי.
טיול קולינרי באיטליה הוא חלומו של כל אנין הטעם. לבקר במולדת הפיצה והפסטה, הפרמזן והאספרסו ולהאזין ברוב קשב לשף המוביל בארץ שמגלה את הסודות שמסתתרים מאחורי המאכלים הנפלאים בעולם. אין, פשוט אין טוב מכך.
במהלך הסיור החוויתי המיועד ל- 8-10 משתתפים, נחשף לכל הטוב שיש לארץ המגף להציע: פיצות, גבינות, יין, בשר ופסטה, ונבקר בשוק הדגים המיוחד שהוא חגיגה של ממש לחובבי הדגים. קשה מאוד לשפים בישראל לשחזר את הקסם הייחודי שנמצא באיטליה, וזו הסיבה שאנו טורחים לעשות את כל הקילומטראז’ הזה ולהביא אתכם ישירות אל האוכל המשובח ביותר בעולם.
שילוב של עושר וטעמים ייחודיים
המטבח האיטלקי. מה לא נאמר או נכתב עליו – חומרי הגלם המשובחים שיוצרים את המאכלים הטובים ביותר בעולם, שרק מלומר אותם על הלשון, בלוטות הרוק נכנסות לפעולה: פיצה, קנלוני, קפרזה, פרמזן ועוד מגוון מאכלים משובחים.
המטבח האיטלקי הוא הכלאה של כמה מטבחים מקומיים, וניזון מהשפעותיהם של עמים אחרים שהתגוררו באיטליה. התוצאה – מנות מופלאות עם עושר וטעמים מגוונים. דרום איטליה למשל, היא המקור לכל הרטבים האיטלקיים המעולים שאתם מכירים; במרכז איטליה (טוסקנה ורומא) מייצרים את הגבינות והפיצות המיוחדות שזוכות לאהדה בעולם כולו. בצפון איטליה נוכל לפגוש יצרנים מקומיים שמתפארים ביין המיוחד שלהם, בלחם הטרי ובחמאה המוגשת לפתיחת ארוחת הבוקר. במהלך הטיולים הקולינריים באיטליה, נזכה לטעום מכל הטוב הזה- מן הצפון ועד לדרום.
ביקור מרתק בארץ המגף
במהלך הטיול הקולינרי באיטליה ארץ המגף, נבקר במפעלים שמייצרים את האוכל המשובח ונתור אחר הביס המושלם. נבדוק איך מייצרים את גבינת הפרמזן הטעימה ומה עובר על החלב, עד שהוא הופך לגוש הגבינה המשכר שכל ישראלי ממוצע משתוקק לטעום. נבקר בתחנת הקמח הידועה שמספקת קמח איכותי לפיצריות באזור ונלמד את סוד ההכנה של הפיצה הנפוליטנית. נבין מהו המקום היחיד בעולם שכדאי לשתות בו קפה משובח וזה ממש רק על קצה המזלג.
הטיול החוויתי והמרתק באיטליה מתאים למשפחות או קבוצות חברים, ונמשך ממספר ימים עד שבוע לבחירתכם. על החלק ההדרכתי אחראי השף מנה שטרום, מומחה מספר אחת בארץ ובעולם לאוכל איטלקי משובח.
אתם באים? אנחנו כבר ארוזים