גיל להב מבשל ב”בסטה של שגב” – ערוץ 2

המתכון : סלט בורגול עם עשבי תיבול ומנגו וחזה עוף צלוי עם לוביה וקישואים

מצרכים:

לרוטב:
1 פלפל אדום קלוי עם הקליפה
½ פלפל צ’ילי חריף
מיץ מחצי לימון
1 מנגו רך ללא הגרעין
2 כפות כוסברה קצוצה

לסלט:
2 כוסות בורגול מושרה
1 פלפל ירוק קצוץ לקוביות
1 מנגו חתוך לקוביות
צרור פטרוזליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
2 כוסות צנוברים קלויים
לבנה איכותית להגשה.

אופן ההכנה:
את כל מרכיבי הרוטב מכניסים לבלנדר מתבלים במלח ופלפל וטוחנים.
לקערת עירבוב גדולה מכניסים את הבורגול מוסיפים את עשבי התיבול, הפלפל הירוק והצנוברים
מתבלים במלח פלפל שמן זית ומיץ לימון ולבסוף מוסיפים את המנגו החתוך לקוביות טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך
אופן ההגשה:
על צלחת הגשה מורחים מעט מהלבנה ומעליה מניחים את הסלט שלצידו רוטב המנגו.

שתפו חברים:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

הסיורים המובילים שלי:

הרשמה לסיור שלי:

המלצות:

סגירת תפריט
Call Now Button