אומרים שכל טיול מחוץ למחוזות המוכרים לנו הוא קולינרי, וכל תייר מגלה תרבות חדשה דרך האוכל. אומרים וצודקים.
הרעב למצוא את העילי והאקזוטי, את הרחוק והלא מוכר, את התבלינים הריחניים, הפירות המשונים, הירקות הזרים השייכים לתרבויות שונות – משותף לכלל בני האדם.
אבל מה אם אומר לכם שכל אלו נמצאים ממש מתחת לאף שלכם, מסביבנו, בתוך גבולות הארץ?
אני מזמין אתכם להצטרף אליי לסיורים קולינריים מלאים בכל טוב של איכות ומצויינות מקומית. לטעום חומרי גלם משובחים שכמותם עוד לא טעמתם, להכיר יצרני מזון מצטיינים ולגלות עולמות חדשים ומרגשים ולקחת עמכם הביתה סל מלא בחוויות חדשות וחושיות.
במסגרת הסיורים הקולינריים שלי אני מציע מסלולים מרתקים וקצביים, מעמיקים מחד וקלילים מאידך,
ובעיקר – טעימים, מהנים ומעוררים את כל החושים.
בין אם אתם מטיבי לסת, אניני טעם מקצועיים או אכלנים מתחילים בלבד – הסיורים הקולינריים שלי מציעים לכל אחד ואחת חוויה בלתי נשכחת.
בחרתי עבורכם את הספקים המקומיים המצטיינים, את אוכל הרחוב הטוב באזור, את חומרי הגלם המעולים ביותר,
ואת הביסים שהכי ריגשו אותי – ועדיין מרגשים.
הצטרפו אליי כבר עכשיו לסיור קולינרי מעמיק ומעורר חושים אל מאחורי הקלעים של נצרת, שוק הכרמל ובני ברק. תבואו רעבים – תצאו שבעים ומרוצים.
שלכם, גיל להב, שף, מסעדן, מבקר מסעדות ומומחה לסיורים קולינריים.