סדנת בשרים וסיור בשטח

איך להשיג בשר טוב בישראל ?
היכן לקנות ?  ובמחיר הוגן !!
ואיך להצליח בהכנת הבשר – בישול – צליה – טיגון – קדירה.

סיור בשרי ייחודי מהגידול בשטח עד להכנה במטבח. ( ובאמצע הקצבייה )
כול הסודות והמידע על בשר בקר ובעיקר טלאים מופלאים ( שטעימים מכול אנטרקוט ופילה )
שמועבר עי’ שף מאסטר לבשר  שף אבי שטייניץ.

מידע רב, טיפים, מתכונים וארוחת בשרים עד שתצעקו הצילו !

למנוי חינם ולקבלת כל פרסום חדש ישירות לאימייל שלך, השאירו פרטים בטופס בצד שמאל.

הזמנת הסיור לקבוצה מאורגנת לקהל העסקי או הפרטי, לחצו כאן למילוי פרטים

שתפו חברים:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

הסיורים המובילים שלי:

הרשמה לסיור שלי:

המלצות:

סגירת תפריט
Call Now Button