איך להשיג בשר טוב בישראל ?
היכן לקנות ? ובמחיר הוגן !!
ואיך להצליח בהכנת הבשר – בישול – צליה – טיגון – קדירה.
סיור בשרי ייחודי מהגידול בשטח עד להכנה במטבח. ( ובאמצע הקצבייה )
כול הסודות והמידע על בשר בקר ובעיקר טלאים מופלאים ( שטעימים מכול אנטרקוט ופילה )
שמועבר עי’ שף מאסטר לבשר שף אבי שטייניץ.
מידע רב, טיפים, מתכונים וארוחת בשרים עד שתצעקו הצילו !
למנוי חינם ולקבלת כל פרסום חדש ישירות לאימייל שלך, השאירו פרטים בטופס בצד שמאל.
הזמנת הסיור לקבוצה מאורגנת לקהל העסקי או הפרטי, לחצו כאן למילוי פרטים