“יום גיבוש מרגש, מפתיע, משמח וטעים במיוחד ומתאים לכולם”

ארגון יום כיף לעובדים הוא תמיד משימה לא פשוטה. הרעיון של למצוא את החוויה המושלמת, זאת שכולם יאהבו, שתגבש את הקבוצות השונות אך גם תצליח לתת ערך מוסף – הוא כמעט בלתי מושג.

אבל בשנים האחרונות קורה משהו שקשה להתעלם ממנו: פתאום כ-ו-ל-ם מתעניינים באוכל. ולא בכדי. הקולינריה בישראל זוכה לתשואות מכל קצוות העולם, ולפתע המנות שנראו לנו כמובנות מאליהן – דגים כבושים, זעתר, טחינה, חומוס ואפילו קיגל – מקבלות תמונות שער במיטב מגזיני האוכל ברחבי תבל.

אז למה לא ללכת על הכי בטוח?

כשאני חושב על ״יום כיף״ אני חושב על יום שיהיה כיף לכולם. אני מאמין שיום שכזה מוכרח לתת חוויה רב-חושית שניתן יהיה לקחת הביתה – בזיכרון, על הלשון או בשקית נייר. יום שכולם ידברו עליו אחר כך, שאף אחד לא ירצה לפספס.

שלל הסיורים שאני עורך, בהם אני מעביר את המבקרים מסעות בין טעמים, ריחות ובני אדם – מעניקים בדיוק את זה. הסיור קולינרי בנצרת ייקח אתכם אל תוך המסורות הגליליות בנות מאות השנים ואל יצרני מזון קטנים שיספרו לכם דרך האוכל על תורתם ואומנותם; הסיור הלילי המהפנט בבני-ברק יחזיר אתכם בזמן ויישא אתכם אל מסע אנתרופולוגי מרתק באמצעות האוכל, שהגיע ממזרח אירופה עד למזרח התיכון; ובסיור אל מאחורי הקלעים של הבסטות בשוק הכרמל תזכו לטעום את שלל התרבויות, העדות והאנשים שמהווים את הפסיפס המופלא שנקרא קולינריה תל-אביבית. הסיורים הקולינריים שלי יפתיעו אתכם ויחשפו את העובדים שלכם בפני אוצרות תרבותיים וקולינריים שהם טרם הכירו. כי מאחורי כל ביס מסתתרת תרבות שלמה.

למה דווקא איתי?

כשף, מסעדן, מבקר מסעדות, וכאצן מקצועי במרדף אחרי הביס המושלם, חקרתי במשך 30 שנים את אזורי האוכל של ישראל, את פינות הקולינריה הנסתרות, את חומרי הגלם המשובחים ואת שלל האנשים שעומדים מאחורי כל אלו. מתוך תשוקה עזה וכבוד גדול למקומות ולאנשים שאני חוקר, אני חולק עם הקבוצות המסיירות עמי את הידע שרכשתי – באמצעות מילים, סיפורים וטעמים.

הסיורים מותאמים לפי בקשתכם ובהתאם לצרכים שלכם. הם מתאימים לכולם ולא נדרש כל מאמץ פיזי במסגרתם. תוכלו להגדיר את משך הסיור, את מספר המקומות ואת הזמן שמבלים בכל מקום לפי ראות עיניכם. וכמובן – הכל כלול – מהמילה הראשונה ועד הביס האחרון.

הסיורים שלי, אליהם מגיעים מיטב השפים והמסעדנים בארץ, הם אירועים חד פעמיים שהעובדים שלכם לא יוכלו לשכוח.

והמחיר? בהתאם למבנה הסיור שהוגדר, ובכל מקרה אטרקטיבי ביותר.

אז מה עושים?

שיחת טלפון אחת ונוכל להתחיל. הצטרפו אליי כבר עכשיו לסיור קולינרי בנצרת, שוק הכרמל או בבני ברק. ותבואו רעבים.

שלכם, גיל להב, שף, מסעדן, מבקר מסעדות ומומחה לסיורים קולינריים.

מה עוד אני מציע?

הרצאות

יומיים עם לינה

סדנת בישול

שפים ומטבח

סיורים מומלצים

בני ברק

״ריחות וטעמים של נחמה יהודית״

נצרת

״מפתיעה ומרגשת ביותר״

שוק הכרמל

״הסודות של הכרמל״