סיורים קולינריים לחברות וארגונים

“יום גיבוש מרגש, מפתיע, משמח וטעים במיוחד ומתאים לכולם”

ארגון יום כיף לעובדים הוא תמיד משימה לא פשוטה. הרעיון של למצוא את החוויה המושלמת, זאת שכולם יאהבו, שתגבש את הקבוצות השונות אך גם תצליח לתת ערך מוסף – הוא כמעט בלתי מושג.

אבל בשנים האחרונות קורה משהו שקשה להתעלם ממנו: פתאום כ-ו-ל-ם מתעניינים באוכל. ולא בכדי. הקולינריה בישראל זוכה לתשואות מכל קצוות העולם, ולפתע המנות שנראו לנו כמובנות מאליהן – דגים כבושים, זעתר, טחינה, חומוס ואפילו קיגל – מקבלות תמונות שער במיטב מגזיני האוכל ברחבי תבל.

אז למה לא ללכת על הכי בטוח?

כשאני חושב על ״יום כיף״ אני חושב על יום שיהיה כיף לכולם. אני מאמין שיום שכזה מוכרח לתת חוויה רב-חושית שניתן יהיה לקחת הביתה – בזיכרון, על הלשון או בשקית נייר. יום שכולם ידברו עליו אחר כך, שאף אחד לא ירצה לפספס.

שלל הסיורים שאני עורך, בהם אני מעביר את המבקרים מסעות בין טעמים, ריחות ובני אדם – מעניקים בדיוק את זה. הסיור קולינרי בנצרת ייקח אתכם אל תוך המסורות הגליליות בנות מאות השנים ואל יצרני מזון קטנים שיספרו לכם דרך האוכל על תורתם ואומנותם; הסיור הלילי המהפנט בבני-ברק יחזיר אתכם בזמן ויישא אתכם אל מסע אנתרופולוגי מרתק באמצעות האוכל, שהגיע ממזרח אירופה עד למזרח התיכון; ובסיור אל מאחורי הקלעים של הבסטות בשוק הכרמל תזכו לטעום את שלל התרבויות, העדות והאנשים שמהווים את הפסיפס המופלא שנקרא קולינריה תל-אביבית. הסיורים הקולינריים שלי יפתיעו אתכם ויחשפו את העובדים שלכם בפני אוצרות תרבותיים וקולינריים שהם טרם הכירו. כי מאחורי כל ביס מסתתרת תרבות שלמה.

גיל להב מומחה לסיורים קולינריים

למה דווקא איתי?

כשף, מסעדן, מבקר מסעדות, וכאצן מקצועי במרדף אחרי הביס המושלם, חקרתי במשך 30 שנים את אזורי האוכל של ישראל, את פינות הקולינריה הנסתרות, את חומרי הגלם המשובחים ואת שלל האנשים שעומדים מאחורי כל אלו. מתוך תשוקה עזה וכבוד גדול למקומות ולאנשים שאני חוקר, אני חולק עם הקבוצות המסיירות עמי את הידע שרכשתי – באמצעות מילים, סיפורים וטעמים.

הסיורים מותאמים לפי בקשתכם ובהתאם לצרכים שלכם. הם מתאימים לכולם ולא נדרש כל מאמץ פיזי במסגרתם. תוכלו להגדיר את משך הסיור, את מספר המקומות ואת הזמן שמבלים בכל מקום לפי ראות עיניכם. וכמובן – הכל כלול – מהמילה הראשונה ועד הביס האחרון.

הסיורים שלי, אליהם מגיעים מיטב השפים והמסעדנים בארץ, הם אירועים חד פעמיים שהעובדים שלכם לא יוכלו לשכוח.

והמחיר? בהתאם למבנה הסיור שהוגדר, ובכל מקרה אטרקטיבי ביותר.

אז מה עושים?

שיחת טלפון אחת ונוכל להתחיל. הצטרפו אליי כבר עכשיו לסיור קולינרי בנצרת, שוק הכרמל או בבני ברק. ותבואו רעבים.

שלכם, גיל להב, שף, מסעדן, מבקר מסעדות ומומחה לסיורים קולינריים.

רוצים לקבל פרטים נוספים?
השאירו פרטים >>

*מינימום 12 אנשים לקבוצה

מה עוד אני מציע?

שפים ומטבח

סדנת בישול

יומיים עם לינה

הרצאות

סיורים מומלצים

שוק הכרמל

״הסודות של הכרמל״

נצרת

״מפתיעה ומרגשת ביותר״

שוק הכרמל

״ריחות וטעמים של נחמה יהודית״

העובדים שלכם וודאי מכירים אחד את השני , אך עד כמה באמת? עד כמה הם מכירים אישית את מי שמסתתר מאחורי בגדי העבודה האחידים? מה הם יודעים על החיים הפרטיים של הקולגה לעבודה, על מקום מגוריו, משפחתו ותחביביו האישיים?
לעיתים המפגשים בעבודה מסתכמים ב”שלום שלום…” עם העברת כרטיס העובד על הבוקר או בעוד מפגש בחדר האוכל בשעת בצהריים. רוב הזמן העובדים עסוקים בעיסוקיהם ( וטוב שכך…) הם מקדישים את כול מרצם לעבודה ולא באמת מכירים אחד את השני. פיתוח יחסי אנוש תקינים וחמים במהלך העבודה, כמו גם יום גיבוש לעובדים, לא רק שהם טובים לעובדים אלא מועילים בסופו של דבר למפעל ולעסק, הרי מאחורי כול עובד מסתתר אדם יחיד ומיוחד.

יום גיבוש לעובדים – לאחד בין השורות באמצעות חוויה רב חושית

אני מבטיח לתכנן לכם טיולים מאורגנים בארץ לכול מקום שבו תבחרו, מקומות הטומנים בחובם חוויה רב חושית, קצת היסטוריה, דת, עבר, מקורות, סיפורים קטנים שמסתתרים מאחורי האתרים התיירותיים והרבה מאוד אוכל טוב ומשובח. השילוב שבין אוכל לתרבות הינו שילוב מנצח, חוויה מרתקת רבת טעמים, מראות וניחוחות. ימי כיף לעובדים יסייעו לחבר’ה להכיר קצת יותר טוב אחד את השני, לפתע אחד העובדים היותר סגורים וביישנים, יגלה תכונות שכלל לא ידעתם עליהן, הטבע והאוכל בהחלט מסייעים לנו להיפתח , לחוש נינוחים יותר, ובסופו של דבר לחוויה הזו ישנה השפעה ארוכת טווח גם על מסגרת העבודה שלעיתים בשל כורח השגרה , לא מאפשרת לנו באמת להיות מי שאנחנו בסביבת העבודה. כפי שיין ישמח לב אנוש, כך גם טיולים בחיק הטבע המציעים שפע אוכל טעים בהחלט יוכלו לגבש כול קבוצה, אפילו היריבים הכי מושבעים במפעל, יוכלו להפוך להיות ידידים טובים …