לקוחות ממליצים

מעוז אלונים
שף ובעלים – מסעדת הבסטה

“כמו פרי גן העדן, “הביס המושלם” של גיל מחכה כל פעם מחדש.”

אין סוף לסקרנות של גיל, לא מעט אצבעות נדחפו לסירים נצרתים וכל פעם התרגשות מחדש.

סיבוב עם גיל בין בתי נצרת כמו פותחת דלת לריח פרי קיץ, רעננות חורפית ירוקה וחיוך רחב.

מעוז, בסטה. תל אביב קיץ 2017

 

מנחם לייבה
מנכ״ל עיריית ת-א

הטעמים בפינו עד היום.היה מושלם !! התאהבנו בנצרת התאהבנו בגיל

לתומנו חשבנו שנסיים את היום 12:30 אך העניין והטעמים שגיל שיתף אותנו השכיחו 

 

את הזמן מאיתנו ומצאנו את עצמנו יוצאים מנצרת באופוריה ב 17:30 (9 שעות סיור) . החיבור לאוטנטיות, המקורות והטעמים האמיתיים של אוכל, כפי שהוא צריך להיות, מחזירים את האדם להסתכל על אוכל שוב מחדש בעין בוחנת.

ואז…בטעימה הראשונה, הבנו, שאנחנו בסיור אחר לגמרי ממה שחשבנו, אנחנו בסיור איכותי ברמה הכי גבוהה שיש: האוכל הכי טוב שיש, המקום הכי טוב שיש, הסיפורים הכי טובים שיש והמדריך הכי טוב שיש.

גיל השכיל להבין את הקצב של הנפשות הפועלות, וזה כלל הפסקה כשצריך, קפה טורקי כשצריך זמן לקניות כשרצינו.

התאהבנו בנצרת וכל אחד מאיתנו יחזור לשם בוודאות לבקר את הפנינים שהיינו בהן.

הטעמים בפינו עד היום.

היה מושלם !!

התאהבנו בנצרת התאהבנו בגיל.

 

רותי ברודו
בעלים של קבוצת R2M 

“אחד מהסיורים הטובים שעשיתי בעולם”

הי גיל,

תודה על האפשרות שחשפת בפנינו, של לצאת בבוקר לחזור אחר הצהריים ולהרגיש שגילית עולם שלם…

שלא ידעת על קיומו, על טעמיו, על הריחות שלו והמסעדות והקניות הקטנות שבדרך כלל אתה חוזר איתם אחרי מסע מעייף דרך שדות תעופה. ללא ספק נחזור לסיורים נוספים. קבוצת R2M

ולגבי תאריך לסיור נוסף, כרגע מסתמן שיתקיים במאי. אהיה בקשר בהמשך לגבי התאריך המדויק.

תודה ויום נפלא,

רותי ברודו, הבעלים של קבוצת המסעדות R2M 

קופי בר, בראסרי, מונטיפיורי 36, בייקרי, דליקטסן, הרצל 16.

שף דודו ביטון
מלון קינג דיויד ולה רג’אנס י-ם

“אחד הימים הטובים בחיי”

בסיור (9 שעות) במרץ  2017  נכחו כול השפים הראשיים של מלונות דן.

שף אופיר קדם, מלון דן אילת: “אתה מקצוען, הראית לנו כמה יש לנו עוד הרבה מה ללמוד. “

שף עובד אלפיה, מלון דן תל אביב: ” לקחתי הרבה השראה מהסיור בנצרת, כבר אני הולך ליישם בתפריט עוד השבוע”

שף גולן ישראלי, מלון דן אכדיה: ” העפת לנו את….. מהתחלה ועד סוף הסיור “

 

י.וע.ש.ע.
זוג מקסים 

המלצה זוגית המלצת האשה: —

גיל יקר, טעם – הוא דבר אישי, שאדם מתכתב איתו דרך זכרונותיו וחוויותיו, דרך ביתו וקרוביו…

טעם – הוא חוש וכאשר מעוררים אותו, הוא גדל ומתפתח.

ואתה – ברגישותך,בחושיך החדים,בטעמך המשובח, פרטת על נימים עדינים, דרך הביסים הפשוטים והמופלאים, שהאכלת אותנו – בטובך !

היכולת שלך לאתר על המדף הגדול במאפיה, דוקא את הברזק ולהציע גם את את הפטאייר. לעבור ליד חנות ירקות קטנה ולהבחין שיש בה לא רק חצילים ועגבניות, אלא – טעמים של עבר, חוויה של נוסטלגיה….

לאתר בין כל עושי הכדורים הנפלאים, את האחד שיודע לברוא את אותו עוואמה זלאביה, שמתפצפץ לך בין החיך לשניים. ואתה מרגיש – טעם גן עדן. —

 

זו הרגישות שלך – גיל זה הערך המוסף שלך – גיל ואז כל חווית החולין של טיול בסמטאות נצרת הופכת להיות חוויה של מעלה. ולמעלה מזה.

לך – תודה מקרב לב.

———–  

המלצת הבעל

שלום לך גיל להב, רעייתי ואני הצטרפנו לסיור קולינרי בהדרכתך בנצרת וחווינו חוויה עילאית, שהיא עדיין אתנו. בזכותך.

חווינו אתך טעמים ומקומות מיוחדים במינם הקשורים לאוכל. כאלה שבלעדייך, לא היינו מגיעים אליהם.

איכות האוכל, במקומות יומיומיים פשוטים, אליהם הובלת, הייתה יוצאת מן הכלל לטובה. חשפת בפנינו מאכלים מיוחדים של נצרת, הגליל ושל המטבח הערבי. שהעשירו את עולמינו וגרמו לנו לחייך ולהודות על החיים הטובים.

המטייל בנצרת מתרשם מהמראות, מההמולה ורואה גם מסעדות, בתי קפה, דוכנים וחנויות אוכל. כמו בכול עיר בד”כ, הוא עובר על ידם מתרשם כללית ונכנס אקראי למקום כלשהו.

לדעת בדיוק לאן ללכת ומהם המקומות שבהם כדאי להתעכב, לטעום, ולחוות את הטוב והמיוחד. לא כול אחד יודע גיל, אתה יודע. ועוד איך.

כייף היה ללכת בעקבותיך.

תודה וחיבוק ענקיים על המתנה שנתת לנו.

 

ד״ר שריף ספאדי
מנכ״ל עיריית נצרת 

“המומחיות שלך בחיפוש אחר הביס המושלם, גילה מקומות איכותיים ונדירים גם לתושבי העיר נצרת”

עיריית נצרת ותושבי העיר מעריכים ומוכירים את אהבתך לﬠיר ומאמציך האדירים לקדם את התיירות לעיר ולהציב אותה בראש רשימת ,ערי התיירות בארץ ובמיוחד הדגש על נצרת כבירה קולינרית אותנטית בישראל. מאמציך מורגשים במשך הרבה שנים ובתקופה האחרונה במיוחד, שבה יש עלייה משמﬠותית במספר התיירים הישראלים שמבקרים בﬠיר. התיירים שמגיעים לנצרת מגלים מחדש את הקסם של המורשת החבויה שמשלבת ביו חדש וישן ובין מזרח ומﬠרב וכמובן, נדהמים מהאנינות הקולינרית האותנטית המיוחדת של נצרת. המומחיות שלך בחיפוש אחר הביס המושלם, גילה מקומות איכותיים ונדירים גם לתושבי הציר נצרת. אנו מודים לך על תרומתך ומבחינתנו אתה יקיר העיר ותושביה. בכבוד רב ד”ר שריף שריף-ספדי מחלקת תיירות, ﬠתיקות, ושימור מבנים

 

עודד שוורצבד
שף ובעלים מסעדת 1910
 

“בלעדי גיל להב לא חושב שהייתי יכול לזהות מקומות מדהימים”

אתמול הוזמנתי לסיור קולינרי בהדרכת גיל להב. סיור מעמיק על התרבות של ריחות וטעמים ברחובות נצרת.

חוויה של פעם בחיים להכיר להריח לטעום לפגוש אנשים מדהימים שכמעט כול חייהם הוא סביב אוכל ואהבה להכנסת אורחים מדהימה!!!

הסיור התחיל ב- 8:30 בבוקר ונגמר לצערי ב- 17:00 הסיור הזה יחל להימשך לפחות עוד יומיים.

האיש היקר גיל להב לרגע נראה כאילו נולד וגדל בנצרת,הידע והתמצאות שלו ברחובות ובמקומות המיוחדים לכול אורך הסיור.

במרחק של שעה מכול כיוון במדינה כמעט אנחנו לא יודעים מה מסתתר בתוך העיר נצרת…..!!!!

עיר קסומה בריחות ובטעמים

ובלעדי גיל להב לא חושב שהייתי יכול לזהות מקומות מדהימים אם איכות חומרי גלם ויחס אישי כמו שחוויתי אתמול בנצרת.

אני רוצה להודות ולפרגן לגיל להב על כול היחס שנתן לי ופרגן לי מול כול האישיויות שפגשתי בדרך,ברחובות של נצרת.

אתה באמת איש יקר מאוד

ובעל ידע ענק בעולם הקולינרי

תודה רבה ממני עודד שורצברד – וינר

איל לביא
שף ויועץ קולינרי

גיל היקר, תודה ענקית. עבדך הנאמן (והמכור). מחכה כבר לנסיעה הבאה

גיל היקר. תודה ענקית. עבדך הנאמן( והמכור). מחכה כבר לנסיעה הבאה. איל חשבתי שאני מכיר את נצרת. אני מגיע לנצרת מספר פעמים בשנה. בשבילי זה כמו נסיעה לחו”ל אבל במרחרק שעה וחצי מתל אביב. סופשבוע עם משפחה וחברים באחת האכסניות המקסימות שבתוך השוק או סתם קפיצה ליום של ניקוי ראש מילוי מצברים ת קבלת השרהאת חמרי גלם ותבלינים חדשים ירקות ופירות באלדי שצצים בדוכני השוק מיד עם תחילת העונה( התחילה במיה חומוס טרי שזיפים ירוקים לרטבים והחמצה מלוחיה ועוד…)

לכבוד יום הולדתי הזמין אותי גיל להב, חבר ויקיר העיר נצרת, לסיור אחר בעיר. מה כבר יחדש לי? שאלתי את עצמי. כמו שאתם מתארים לעצמכם וחלק גם תועד ושותף , מסתבר שגיל יכול ללמד גם את תושבי העיר על כמה מסודותיה ומכמניה ויש לא מעט כאלו, שאנחנו התיירים לא מכירים ובעיקר שבויים במותגים, באגדות ובשבילים המוכרים.

אך . איזה יום! איזה תענוג! עוד הערב יעלו מנות ספיישל חדשות במסעדות רוקח. המוח רוקח רעיונות ליצירת מנות מהשלל הרב שאספנו , מחכה בקוצר רוח להכנס למטבח ולהתחיל לבשל. גיל היקר. תודה ענקית. עבדך הנאמן( והמכור). מחכה כבר לנסיעה הבאה. איל

שי טובלי
סומליה מסעדת מול ים

גיל להב מוצא את הדברים הקולינריים הכי טובים בישראל, כמו שלום מחרובסקי (הבעלים של מול ים) שמוצא את הכי טוב בעולם.

שיר שביט
לקוחה

גיל היקר, אחרי שעשינו אתך את הסיור בנצרת לכולנו נישאר טעם של עוד. באותו יום המשפחה נתנה לי משימה לתאם אתך סיור בשוק הכרמל. אחרי היום המרגש , הטעים והחוויתי שהיה בנצרת היה לא פשוט לעמוד בציפיות . אבל הצלחת. בגדול. אמרת שאתה אוהב לרגש אנשים באמצעות אוכל וזה בדיוק מה שאתה עושה.

מרגישים שזה ב די. אן. אי שלך והועבר אליך בקציצות הטריות שאמא שלך טיגנה לך . אתה פרפקציוניסט והרגשנו שהיה לך חשוב להציג לנו את השוק בדרך אחרת. מגוונת ואותנטית. תודה. ניפגש שוב בקרוב

חגי-והלחם_optimized
חגי בן יהודה

חגי והלחם

את גיל אנחנו מכירים בתור לקוח במאפייה ותמיד אמרנו שיום אחד ניקח את כל הצוות ונעשה את הסיור המדובר לנצרת. בחודש שעבר זה סוף סוף קרה. 

בתור מישהו שמבקר הרבה את נצרת זה היה כל כך משמח לגלות את מאחורי הקלעים של העיר המדהימה הזאת. ההיכרות ארוכת השנים של גיל עם כל סמטא, כל יצרן וכל סוחר ברחבי העיר פשוט מרחיבה את הלב. האהבה והכבוד שגיל רוחש לנצרת פשוט עוברת אלייך ובסוף הסיור אתה רק חושב מתי אחזור שוב לכל הפינות הנסתרות של הפנינה העשירה הזאת. 

היה לנו סיור מרתק ומעבר להשראה האינסופית היה כיף גדול לכל הצוות.

ממליץ בחום לעבור את החוויה הנהדרת הזאת